Localització

Cómo llegar

 
(CATALÀ):

Les IV Jornades Internacionals de Comunicació i Societat es desenvoluparan a la ciutat de Girona. Aquesta ciutat té tot l’encant de les grans ciutats, però sense multituds. Girona és feta a mida humana per deixar-se perdre en els seus carrers i gaudir de les festes, de l’oferta cultural, els restaurants… Per arribar-hi us recomanem que consulteu la pàgina web de turisme de l’Ajuntament de Girona on podeu trobar les diferents maneres d’arribar a la ciutat (en avió, en tren, en bus o per carretera).

La Sala de Graus de la Facultat de Lletres i Turisme de la Universitat de Girona serà on es faran les Jornades. Trobaran un mapa més avall en aquesta mateixa pàgina. A més, també poden seguir els següents itineraris per arribar-hi:

Des de l’Estació de Renfe de Girona fins a la Facultat (a peu).

Des de l’Aeroport de Girona fins a la Facultat (en cotxe). Hi ha també l’opció d’arribar en autobús des de l’Aeroport a la ciutat, consultar la página web de turisme de l’Ajuntament de Girona.

(ESPAÑOL):

Las IV Jornadas Internacionales de Comunicación y Sociedad se desarrollarán en la ciudad de Girona. Esta ciudad tiene todo el encanto de las grandes ciudades, pero sin multitudes. Girona es hecha a medida humana para dejarse perder en sus calles y disfrutar de las fiestas, de la oferta cultural, de los restaurantes… Para llegar les recomendamos que consulten la página web de turismo del Ayuntamiento de Girona donde pueden encontrar las diferentes maneras de llegar a la ciudad (en avión, en tren, en bus o por carretera).

La Sala de Grados de la Facultad de Letras y Turismo de la Universidad de Girona será donde se harán las Jornadas. Más abajo encontraran el mapa. Además, también pueden seguir los siguientes itinerarios para llegar:

Desde la Estación de Renfe de Girona a la Facultad (a pie).

Desde el Aeropuerto de Girona a la Facultad (en cotxe). Hay también la opción de llegar en autobús desde el Aeropuerto hasta la ciudad, consultar la página web de turismo del Ayuntamiento de Girona.

(ENGLISH)

The IV International Conference on Communication and Society will be held in the city of Girona. This city has all the charm of a large city but without the crowds. Girona is tailored to human size and lets you get lost in the streets and enjoy the festivities, cultural offers, restaurants … To get there you should check the website of Tourism of the City of Girona where you can find different ways to get into town (by plane, train, bus or road).

The Hall of the Faculty of Arts and Tourism in the  University of Girona will be the location of the Conference. You will find a map below on this page. In addition, you can also follow the following itineraries to get there:

From the Train station Girona to the Faculty (on foot).

– From Girona Airport to the Faculty (by car). There is also the option of getting by bus from the airport to the city. For more information, visit the website of Tourism of the City of Girona.

Anuncis